UNIVERSALIOSIOS ŠLEPETĖS – 2018 METŲ ATRADIMAS

UNIVERSALIOSIOS ŠLEPETĖS – 2018 METŲ ATRADIMAS

Jeigu kovo mėnesį dar tik svajojame apie lengvesnius batelius, tai balandį jau traukiame mokasinus, laisvalaikio batus, o gegužę jau ir balerinas bei basutes. Vos ne vėliausiai gatvėse pasirodo šlepetės. Tiksliau, iki šios vasaros jos labiau „bazavosi“ kurortinėse zonose – prie jūros, pliažuose, ten, kur galima neįpareigojanti apranga. Ir didysis BUM. Šį sezoną šlepetės drąsiai žengia netgi į ofisus. Mada tapo laisvesne, o vis daugiau „madistų“ šlepetes renkasi prie itin įvairios aprangos.

Kokias šlepetes rinktis? Jeigu planuojate, kad tai bus vienas iš dažniausiai avimų vasaros batų ir jas derinsite prie ne vieno rūbų komplekto, tuomet geriausias pasirinkimas būtų storapadės šlepetės, - juodos, nude, rusvos spalvos, puoštos metalinėmis detalėmis arba virvelėmis. Atkreipkite dėmesį į pado aukštį – kuo jis didesnis, tuo geriau. Jei žinote, kad galite įsigyti bent jau kelias šio apavo poras, tuomet būtina turėti šlepetes puoštas stambiomis medžiaginėmis gėlėmis, masyviu kaspinu ar blizgiais akmenėliais. Nebijote rinktis ryškų medžiagų šlepetes iš eko odos ar eko zomšo, jos puikiai atitarnaus ne vieną sezoną, o ir nepratuštins piniginės. Svarbu, kad pasirinkta spalva būtų tikrai ryški ir intensyvi.

Pastebimai išaugo populiarumas šlepečių su skambiais užrašais, puoštų indiškais motyvais ir žinoma pūkai, plunksnos, - būtinas akcentas.  Šlepetės mūvimos per pirštą jau traukiasi į antrąjį planą, todėl atkreipkite dėmesį ir į jų formą, b ei iš ko pagamintas šlepečių padas, kaip jis lankstosi, jeigu yra palyginus plonas.

Šiltos įkvepiančios vasaros

-Eglė-

Įrašyta 2018-06-07 Pagrindinis, Pakalbam apie batus 0 3026

KomentuotiAtsakyti

Turite būti prisijungęs kad galėtumėte komentuoti.

BLOGO ARCHYVAS

BLOGO KATEGORIJOS

ĮRAŠŲ ETIKETĖS

Komentarai

Komentarų nėra

Blogo paieška

Related articles

Ankstesnis
Sekantis