AULINIŲ BATŲ NAUJIENOS

AULINIŲ BATŲ NAUJIENOS

Naujas sezonas – nauji aulinukai. Šios taisyklės laikosi daugelis. O kodėl gi ne. Kainos nebesikandžioja, galima tikrai drąsiai įsigyti ir ne vieną porą. Šio rudens naujienos – smailianosiai aulinukai moterims. Jei vasarą dominavo smailianosės balerinos, rudenį pasitinkame su smailiais šiltų batų priekiais. Žinoma, platforma niekur nedingsta, tik ji turėtų būti derinama su aukštu storu aulinukų kulnu.

Spalvos, - karalienė juoda, jau tapusi klasika. Bet juodą vejasi šviesi ruda, dažnai įvardijama kaip „ryža“, Šios spalvos aulinukai populiarėja greitai. Trečiąją vietą tvirtai laiko pilki batai. Kaip ir rusva, taip ir pilka turi būti šviesi, arba prigesinto asfalto spalvos.

Aulinukų ilgis – populiarėja kaubojiško tipo modeliai, kurie yra šiek tiek virš kauliukų. Taip, kaubojiški batai jau paskelbti sezono MUST. Jei esi rimta madistė, be jų pro duris – niekaip.

Verta pastebėti, kad šiais metais aulinukų modeliai išsiskiria skirtingų tekstūrų ir spalvų deriniais. Ypač mėgstami variantai – išskirtiniai batų padai, atrodo, nedidelė smulkmena, bet modelis iš karto atrodo naujai.

Gero, šilto ir jaukaus rudens!

Įrašyta 2019-10-09 Pagrindinis, Pakalbam apie batus 0 2652

KomentuotiAtsakyti

Turite būti prisijungęs kad galėtumėte komentuoti.

BLOGO ARCHYVAS

BLOGO KATEGORIJOS

ĮRAŠŲ ETIKETĖS

Komentarai

Komentarų nėra

Blogo paieška

Related articles

Ankstesnis
Sekantis