BATELIAI VESTUVĖMS - KOKIUS RINKTIS?

BATELIAI VESTUVĖMS - KOKIUS RINKTIS?

Kad ir kas ką besakytų, vestuvių planavimas ne vieną būsimą nuotaką užgula visu sunkumu. Šventės vieta, svečių sąrašas, šukuosena, makiažas, na... ir dar beveik milijonas darbų, kuriuos reikia suspėti padaryti iki vestuvių datos. Tačiau, šventės karalienei (ir ne kitaip) pats didžiausias iššūkis, - toks vienintelės, nepakartojamos suknelės išsirinkimas. Bet šį kartą ne apie suknelę. Pakalbam apie batelius, kurie ne ką mažiau svarbūs, nes turės nenuvilti visą svarbiąją dieną. Iš visų buvusių jaunųjų patirčių – ir gerų ir blogų, galima sudaryti ilgą sąrašą, kokius ir kodėl batelius vertėtų rinktis nuotakai, ir kokių klaidų geriau nekartoti, nes asmeninės skaudžios patirties vestuvių dieną nei viena nenori.

Taigi, pirmasis patarimas – vestuvėms skirtų batelių paieška turėtų prasidėti iškart po suknelės išsirinkimo, nes didžiulė tikimybė, kad tokių, apie kuriuos svajojate, greitai nerasite, nors ir internetas, ir parduotuvės lūžta nuo pasirinkimo gausos. Susiplanuokite paieškas taip, kad bent keli mėnesiai iki svarbiosios datos, gražuolių pora jau būtų pas jus. Didelė tikimybė, bateliai nebus tokie patogūs, kaip tikėjotės, todėl liks dar nemažai laiko prie jų priprasti.

Aukštakulnius dievina ne visos, ir tai nieko blogo. Šiais laikais galima rasti puikių alternatyvų – batelių su platforma, kurie leis jaustis stabiliau ir mažiau vargins koją. O toms, kurių būsimieji nepasižymi aukštu stotu, visuomet yra galimybė rinktis tokius aukštakulnius, kurių kulnas tesieks penkis centimetrus, arba balerinas, jau užkariavusias visą batų rinką. Ir tarp jų bus tikrai puikių bei puošnių pasirinkimų.

Jeigu užtikrintai žinote, kad prie altoriaus žengsite avėdama įspūdingais aukštakulniais, būtinai įsigykite ir plokščiapadžius batelius, - puiki alternatyva, jau minėtosios balerinos. Prisiminkite, kad jūsų kojos po visos ilgos dienos tikrai norės poilsio, o ir vakarinei šokių daliai jos puikiausiai tiks. Spalvos, medžiagos, jų tekstūra – šiandieninė mada jau sulaužiusi visus standartus, rinkitės tai, kas geriausiai atspindės jūsų charakterį, būdą, stilių. Ir sodrios raudonos spalvos aukštakulniai gali tapti išskirtiniu akcentu, kuris atrodys originaliai ir nenuobodžiai. Klasikos mėgėjos avalynės asortimente tikrai ras ne tik baltus kaip sniegas aukštakulnius, bet ir nude, pilkšvus, smėlinius, sidabro spalvos. Batelių medžiaga turėtų būti tokia, kuri pateisintų šventės vietą, - drobė nebus geras pasirinkimas jeigu daug laiko planuojate praleisti gamtoje.

O toms, kurios pašėlusios iki pat plaukų galiukų, tikrai verta pasvarstyti apie crazy avalynę – populiariuosius konversus, ar netgi grubius darbininkės batus (kerzus), kas suteiks visai aprangai šarmo. Šiais metais išlieka populiarios pastelinės spalvos, į podiumą žengia ir aksomas. Džiaugsis ir blizgesio mėgėjos, nes stambūs blizgučiai taip pat mados topuose. Tačiau tikrai vertėtų įvertinti visą įvaizdį – planuojamą šukuoseną, makiažą, suknelės puošnumą, gal prie viso to labiausiai tiks kuklūs dramblio kaulo spalvos klasikiniai aukštakulniai. Bet kuriuo atveju, svarbiausia jaustis savo rogėse, - laisvai, patogiai ir nesuvaržytai.

- Eglė-

Įrašyta 2017-02-06 Pagrindinis, Pakalbam apie batus 0 13626
Įrašų etiketė: Batai, vestuviniai batai, vestuvės

KomentuotiAtsakyti

Turite būti prisijungęs kad galėtumėte komentuoti.

BLOGO ARCHYVAS

BLOGO KATEGORIJOS

ĮRAŠŲ ETIKETĖS

Komentarai

Komentarų nėra

Blogo paieška

Related articles

Sekantis