APLIKACIJOS ANT BATŲ – PATI SAU DIZAINERĖ

APLIKACIJOS ANT BATŲ – PATI SAU DIZAINERĖ

Nors mados žinovai jau prieš kelerius metus šaukė, kad aplikacijos ant rūbų, aksesuarų super madingas reikalas, batų pasaulyje tai dar naujiena. Ir labai madinga. Asortimentas margintų šūkiais, ženkliukais, linksmais vaizdeliais batų auga beveik kasdien, ypač artėjant pavasariui.

Kas bus šį sezoną „ant bangos“ – viskas, kas sietųsi su komiksų personažais, bei tai, kas geriausiai atspindėtų batų savininkę. Tai gali būti ir lūpdažis, ar putlios raudonos lūpos, linksmas veidelis, jaustukas, bet kas, kas padėtų išreikšti ir parodyti emocijas. Iš kur ši mada kilo? Iš noro paprastai bei nebrangiai susikurti originalų daiktą, nes aplikaciją pritvirtinti gi visiškai nesunku. Jaustukai, emociniai veidukai, žinoma, jau socialinių tinklų įtaka. O pati pradžia atkeliavo iš pankroko laikų.

Ar norint būti originaliai reikės išleisti krūvą pinigų? Žaidžiant su aplikacijomis – tikrai ne. Internetas lūžta nuo jų pasirinkimo, vieneto kaina svyruoja nuo kelių euro centų. Telieka išsirinkti norimą rūbą ar batelius ir tapti dizainere. Balti, juodi sportiniai bateliai pagaminti iš drobės ar eko odos bus puikus kūrybinis laukas. Aišku, niekas nedraudžia eksperimentuoti ir su auštakulniais ar drobinėmis basutėmis. O jeigu šiems vaizduotės –žaidimams laiko nesinori skirti, - batai su aplikacijomis kainuoja nuo 17 eurų, kas taip pat nėra ta didžioji kaina, kuri sustabdytų tikrą mados gerbėją.

- Eglė-

Įrašyta 2017-02-27 Pagrindinis, Pakalbam apie batus 0 3885
Įrašų etiketė: Batai, dubateliai.lt, batų aplikacijos

KomentuotiAtsakyti

Turite būti prisijungęs kad galėtumėte komentuoti.

BLOGO ARCHYVAS

BLOGO KATEGORIJOS

ĮRAŠŲ ETIKETĖS

Komentarai

Komentarų nėra

Blogo paieška

Related articles

Ankstesnis
Sekantis