AVALYNĖ SVARBI LYGIAI TIEK PAT KIEK IR RŪBAI

AVALYNĖ SVARBI LYGIAI TIEK PAT KIEK IR RŪBAI

Batai tikrai ne ką mažiau svarbūs nei rūbai. Labai dažnai daug dėmesio skiriame bendram savo įvaizdžiui. Ir kažkodėl pamirštame investuoti ne tik į drabužius, bet ir į patogius, kokybiškus batus. Parduotuvių lentynose renkantis naujus batelius, ypač moteriškos avalynės skyriuje dažnai labai sunku apsispręsti.

Atrodo, kad beveik visi batai gražūs ir bus patogūs. Tačiau, prieš renkantis batus verta pasvarstyti, prie ko jie derės, ar jie bus skirti laisvalaikiui, ar su jais bus keliaujama į darbą, į svečius. O gal reikia tarpinio batelių varianto. Rekomenduotume šiltajam metų sezonui įsigyti pusbačius. Pusbačiai gelbės ne tik pavasarį, bet ir vėsesniais vasaros vakarais, vėliau rudens metu. Pusbačiai nors ir labiau klasikinė avalynė, bet šiandiena jie tapę puošniais, daugelis modelių paįvairinti detalėmis. Tokius batelius siūlome rinktis natūralios odos, jie bus minkštesni, ilgiau tarnaus.

Jeigu jau galvojate apie pavasarines basutes, pasvarstykite, ar jos bus dažniau derinamos prie suknelės, sijono, ar tarnaus ilgiems pasivaikščiojimui. Renkantis basutes prie suknutės ar sijono, verta pasidairyti į  turinčias plonus dirželius. Tokios moteriškos basutės atrodys itin elegantiškai, subtiliai. Šiandiena madingos graikiško tipo basutės, primenančios atvirais priekiais sandalus.

Balerinoms esame skyrę atskirą įrašą, todėl apie jas plačiau nerašysime, tik primename, kad nude spalvos ar juodos balerinos turi rasti kelią į jūsų batų lentyną.

Batai pigiau? Ar tikrai juos įsigyti? Ar nebus „popieriniai“ batai. Nesakykite, tikrai bent kartą esate taip pagalvoję. Nuraminsime. Ypač perkant batus internetu galite nemažai sutaupyti ir įsigyti avalynės patraukliomis kainomis, kokių neretai negali pasiūlyti fizinės batų parduotuvės.  Internetinės parduotuvės turi mažiau kaštų, susijusių su parduotuvės išlaikymu, todėl pateikiamos prekės yra su mažesniu antkainiu. Todėl tai, kad pigu, nebūtinai bus nekokybiška.

Įrašyta 2022-04-07 Pagrindinis, Pakalbam apie batus 0 3928

KomentuotiAtsakyti

Turite būti prisijungęs kad galėtumėte komentuoti.

BLOGO ARCHYVAS

BLOGO KATEGORIJOS

Komentarai

Komentarų nėra

Blogo paieška

Related articles

Ankstesnis
Sekantis