TEGYVUOJA VASARA IR BASUTĖS

TEGYVUOJA VASARA IR BASUTĖS

Naujas sezonas – nauji madų vėjai. Basutės karalienės, svarbus apavas vasarą, kai karščiai lepina ir norisi, kad pėdos kvėpuotų. Kas naujo 2019 metų sezoną? Naujienų tikrai nemažai. Apžvelkime jas visas.

Gyvūnų raštai. Gyvatės odos imitacija jau nebe tokia aktuali, bet tigriniai, leopardiniai raštai tikrai dominuoja. Tiek tamsesnės tiek šviesesnės variacijos.

Storas kulnas ir platforma. Taip, tai šio sezono topas. Ypač išlenktos gracingos platformos, jos suteikia basutėms šiek tiek  aukščio. Ypač stilingai atrodo tos basutės, kurių modeliuose platforma derinama su stambiomis detalėmis, pavyzdžiui, storais odos raišteliais.

Gėlės. Kuo stambesni žiedai, sukuriantys mažos puokštelės kompoziciją. Tokios basutės papuoš romantikos mėgėjas.

Klasikinio stiliaus atstovės gali džiaugtis, minimalistinės basutės su storais ir plonais raišteliais, šiek tiek paįvairintos kniedėmis ar kitomis geležinėmis detalėmis – nepralenkiamas apavas šią vasarą.

Kaip išsirinkti basutes? Didžiausia rekomendacija – odinis padas. Pačių basučių medžiaga tikrai nėra pats svarbiausias prioritetas, bet patogus padas – tikrai taip. Dydis. Kadangi avint basutes koja šiek tiek pasislenka į priekį, rekomenduotina pirkti 0,5 cm. didesnes.

Šiltos, karštos ir nepamirštamos vasaros!

Įrašyta 2019-06-06 Pagrindinis, Pakalbam apie batus 0 1857

KomentuotiAtsakyti

Turite būti prisijungęs kad galėtumėte komentuoti.

BLOGO ARCHYVAS

BLOGO KATEGORIJOS

Komentarai

Komentarų nėra

Blogo paieška

Related articles

Ankstesnis
Sekantis