PIRMIAUSIA – PATOGUMAS

PIRMIAUSIA – PATOGUMAS

Dėl kokių priežasčių išsirenkate vienus ar kitus batus? Ar todėl, kad jie gražūs, ar todėl, kad patogūs? Tyrimai rodo, kad labai retai batus renkamės tik dėl grožio. Labai dažnai net ir labai dailūs batai, jei jie nėra patogūs, atgal grąžinami į lentyną. Ne viena moteris, šventei nusipirkusi aukštakulnius, su jais praleido tik kelias valandas. Nes šie bateliai nuvylė. Kad ir kokie gražūs bus batai, jei jie kels diskomfortą, jų avėti nepavyks. Taigi, kaip išsirinkti tikrai patogius batus, kurie būtų geriausi kojų draugai ne vieną sezoną:

Jei jūsų pėda yra plati, nesirinkite siaurėjančio batų modelio. Pėdą spaus, bus nepatogu. Ypač tai rekomenduotina renkantis balerinas – lengvus batelius lygiu padu, ar aukštakulnius.

Planuojate daug vaikščioti? Tuomet lendame į  sportinių batelių lentyną. Nesirinkite kedų aukšta platforma. Išauga tikimybė, kad pasuksite nepatogiai pėdą ir tuomet jau trauma – garantuota.

Vertinant batų patogumą, prisiminkite, kad pirmaisiais jų dėvėjimo kartais vertėtų neplanuoti ilgų kelionių. Net ir tie batai, kurie vėliau bus labai patogūs, pirmaisiais avėjimo kartais gali trinti, ar šiek tiek spausti. Beveik visos medžiagos yra paslankios, todėl, tikėtina, kad po kurio laiko batai „prasitampys“ ir jų nešiojimas bus daug labiau patogesnis.

Visuomet prieš šventę batelius „pranešiokite“, kad išvengtumėte pėdų skausmo, trynimo ir kitų nemalonių batų dėvėjimo padarinių.

Patogius batelius rasite čia: www.dubatai.lt

Įrašyta 2023-07-04 Pagrindinis, Pakalbam apie batus 0 605

KomentuotiAtsakyti

Turite būti prisijungęs kad galėtumėte komentuoti.

BLOGO ARCHYVAS

BLOGO KATEGORIJOS

ĮRAŠŲ ETIKETĖS

Komentarai

Komentarų nėra

Blogo paieška

Related articles

Ankstesnis
Sekantis