VASARA – TAI BASUTĖS

VASARA – TAI BASUTĖS

Vasara ir basutės, - pats geriausias derinys. Todėl jei jau stilingas pedikiūras atliktas, laikas rinktis naujas gražuoles. Nors šiltasis sezonas ir prasidėjo šiais metais vos ne visu mėnesiu vėliau, bet orai puikūs, kas ragina traukti iš spintų sukneles, sijonukus ir šortus.

Šią vasarą rinkitės basutes su vienodo aukščio platforma. Basutės grubiu padu vis dar madingos. Jos gražiai dera dėvint šortus ar lygias kelnes. Patariame įsigyti nude spalvos basutes, jos TOBULAI atrodys prie įrudusios odos. Nevenkite ir ryškių pasirinkimų: madingoji žalia, fuksijos spalva ar garstyčių geltona. Visos šios spalvos 2020-ųjų vasaros TOP.

Kas nebemadinga? Iš mados podiumo palaipsniui traukiasi basutės per pirštą. Tokio tipo basutės nėra itin patogios, todėl nekeista, kad jų populiarumas mažėja.  Vietoje jų rinkitės minimalistines kelių raištelių basutes. Jos elegantiškai pabrėš kojos grožį.

Basučių aksesuarai. Kaip ir praeitą sezoną daugelį basučių modelių puošia stilizuotos grandinės, ypač storos ir masyvios. Mažiau dominuoja kutai, visiškai nebemadingos blizgančios detalės.

Vietoje aukštakulnių vasaros šventėms rinkitės basutes atviru priekiu.  Atkreipkite dėmesį į storesnio kulno basutes.

Gražios vasaros!

Įrašyta 2022-06-27 Pagrindinis, Pakalbam apie batus 0 2102

KomentuotiAtsakyti

Turite būti prisijungęs kad galėtumėte komentuoti.

BLOGO ARCHYVAS

BLOGO KATEGORIJOS

ĮRAŠŲ ETIKETĖS

Komentarai

Komentarų nėra

Blogo paieška

Related articles

Ankstesnis
Sekantis