KEIČIASI SEZONAS – BATŲ PRIEŽIŪRA

KEIČIASI SEZONAS – BATŲ PRIEŽIŪRA

Visi norime, kad avalynė mums tarnautų kuo ilgiau. O kartais būna ir taip, kad tikrai kokybiški batai, už kuriuos sumokėjome nemažai  ima ir tarnauja žymiai trumpiau, nei planavome. Kaip prižiūrėti batus, kad jie liktų išvaizdūs ir patogūs ne vieną sezoną?  Turime kelis gerus patarimus, susijusius su batų priežiūra, kuriais norime pasidalinti ir su jumis.

Batus nusiaukite su batų šauktu. Taip batų galinė dalis išliks elastinga, neliks į bato vidų, o pats bato siluetas nepraras savo formos.

Batų raišteliai, - kad ir kaip magėtų nusiauti batus jų neatsirišus, vertėtų tai padaryti. Dažnai batus nusiaunant neatsirišus batraiščių batas išsitampo, gali po kurio laiko atrodyti, kad batai per dideli ir jie ims smukčioti.

Pasirinkite tinkamos  medžiagos batus šaltajam sezonui. Viskas puiku, kai vasarą keliaujate apsiavę medžiaginiais laisvalaikio bateliais. Bet tikrai negerai, kai juos nešiojate lietingą rudenį. Šaltas sezonas – tvirtos medžiagos, tokios kaip zomšas, oda bus geriausias pasirinkimas.

Detalės ant batų gražu, stilinga ir įdomu. Tačiau, kuomet prasideda lietus, sniegas, keliai barstomi druskos mišiniu didėja tikimybė, kad batų papuošimai praras savo grožį ir atrodys pigiai, neskoningai.

Batus džiovinkite kambario temperatūroje, bet nedėkite jų ant tiesioginio šilumos šaltinio.

Gražaus rudens!

Įrašyta 2022-09-19 Pagrindinis, Pakalbam apie batus 0 2631

KomentuotiAtsakyti

Turite būti prisijungęs kad galėtumėte komentuoti.

BLOGO ARCHYVAS

BLOGO KATEGORIJOS

Komentarai

Komentarų nėra

Blogo paieška

Related articles

Ankstesnis
Sekantis