AULINIŲ BATŲ TENDENCIJOS – RUDUO 2020

AULINIŲ BATŲ TENDENCIJOS – RUDUO 2020

Smagu, kada naujas sezonas atneša naujienas ir batų lentynose. Aulinius batus matyt gerokai teks traukti anksčiau, nei planavome. Orai nelepina, todėl balerinas, basutes ir šlepetes jau daugelis užkėlėme į spintos viršų. Taigi, smagu pasižvalgyti, kas gi naujo, ką reikėtų įsigyti, kad šį rudenį būtume stilingos, madingos ir elegantiškos.

Kokią avalynę avėsime šį rudenį? Žinoma, stilinguosius aulinukus. Bet smagiausia tai, kad mados ratas vėl apsisuko, ir tai, ką avėjo mūsų mamos, tapo vėl stilinga ir madinga!

Batai su platforma. Taip, jie buvo madingi beveik prieš 30 metų, o dabar vėl „ant bangos“. Smagiausia tai, kad aulinukai su platforma puikiai tinka prie įvairios aprangos – suknelės, megztuko, džinsų, variacijų tikrai ne viena. O jei prie viso to priderinsime ir ilgesnes kojines – lygių nebus.

Kerziniai auliniai.  Jie ne tik paaugliams, vadinamieji kerzai stilingai atrodys ir prie romantinio stiliaus aprangos. Tiek aukštesni kerziniai batai, tiek žemesni bus labai madingi. Kas be ko, drėgną rudenį, tai viena patogiausių avalynių.

Detalės. Jų nėra gausu, bet atkreipkite dėmesį į grandines – storas, plonas, skirtingų atspalvių. Visos jos ne tik papuoš batus, bet ir taps stiliaus detale. Kaip ir skirtingos spalvos. Tikrai galite rinktis visų atspalvių pilkus batus, tamsiai bordo, bei žinoma, visi rudi atspalviai bus visiškai wow!

 

Spalvingo rudens!

Įrašyta 2020-09-10 Pagrindinis, Pakalbam apie batus 0 6307

KomentuotiAtsakyti

Turite būti prisijungęs kad galėtumėte komentuoti.

BLOGO ARCHYVAS

BLOGO KATEGORIJOS

Komentarai

Komentarų nėra

Blogo paieška

Related articles

Ankstesnis
Sekantis