NAUJAME SEZONE SAKOME TAIP PATOGUMUI!

NAUJAME SEZONE SAKOME TAIP PATOGUMUI!

Mada turi būti patogi, o batai –neatsiejama mados dalis.  Šiandiena patogumas svarbus ir todėl, nes gyvename labai greitu tempu, pavargstame, todėl jaustis komfortabiliai labai svarbu. Jau reta mergina renkasi aukštakulnius ypač aukštu kulnu, nes nepatogi batų kelis vargina pėdą. Daugelis gamintojų taip pat stengiasi kurti ne tik gražius, bet ir patogius batus, kurie leistų būti aktyviais, bei tuo pačiu metu atrodyti stilingai.

Matome tendenciją, kad šį sezoną į populiarumo viršūnes žengs mokasinai. Batai, kurie išpopuliarėjo hipių – gėlių vaikų laikais. Ne veltui mūvint mokasinus atrodo, tarsi eitum basomis. Mokasinai gaminami iš minkštos medžiagos, dažniausiai zomšo ar odos. Jų forma primena laivelį, nors populiarėja ir smailėjantys mokasinai. Dažnai mokasinų medžiagoje matysite mažas skylutes, skirtas oro pralaidumui didinti. Taip pėda mažiau prakaituoja, nejaučiamas diskomfortas. Lygus padas nevargina pėdos. Puiku ir tai, jog mokasinus nesunku derinti prie įvairaus aprangos stiliaus. Jie tinka kuriant romantinį įvaizdį, minimalizmo gerbėjams, netgi klasikinis derinys gali būti sušvelninamas jį papildžius mokasinais. Mokasinų spalvų įvairovė didelė. Populiarėja ryškūs modeliai, o jiems kontrastuoja pastelinės spalvos. Retai kada mokasinus pamatysite apkrautus detalėmis. Nebent jūriniai motyvai, jie labai tinka šiam batų  modeliui. Kaip ir virvelės ar smulkus pakabukas, grandinėlė.

Pirkdami mokasinus atkreipkite dėmesį į kelias detales: jei jūsų pėda platesnė, nesirinkite tokių mokasinų, kurių priekis itin užapvalintas ar siaurėjantis. Jums bus tinkamesni būtent laivelio formą atitinkantys mokasinai. Vidpadis. Mokasinus rekomenduojama (beje, taip pat ir balerinas ar kitus lygaus pado batelius) rinktis puse dydžio, ar visu didesnius. Tai pravartu padaryti vien todėl, kad šiltuoju metų laiku, kuomet tokia avalynė ir yra dėvima.

Įrašyta 2023-01-17 Pagrindinis, Pakalbam apie batus 0 2006

KomentuotiAtsakyti

Turite būti prisijungęs kad galėtumėte komentuoti.

BLOGO ARCHYVAS

BLOGO KATEGORIJOS

Komentarai

Komentarų nėra

Blogo paieška

Related articles

Ankstesnis
Sekantis