PASITINKAM RUDENĮ SU NAUJAIS AULINUKAIS

PASITINKAM RUDENĮ SU NAUJAIS AULINUKAIS

Ar gaila prabėgusios vasaros? Šiek tiek, bet ruduo atneša begalę naujų džiaugsmingų atradimų! Vėl gali atnaujinti savo garderobą, tiesa? O tai labai smagu. Šis sezonas ragina įsigyti smėlio spalvos šviesų paltuką su masyviu diržu, čiupti odines pirštines, priderinti skrybėlę ir... rusvus grubaus kulno aulinukus. Taip pat šviesius. Atrodo, rudeninė dargana reikalauja tamsių spalvų? Ne šį rudenį. Į mados topus žengia kakavos rudumo, ar dar šviesesnė rusva. Tokius batus nebus sunku prižiūrėti, jei tinkamai juos paruoši prieš dėvėjimą. Rekomenduojame batus impregnuoti bei nepamiršti kiekvieną kartą nuvalyti po nešiojimo. Nesunku visai, tikrai!

Be rusvos spalvos verta atkreipti dėmesį į lakuotos odos aulinukus. Jie labai puikiai dera prie bet kokios aprangos, todėl bus universalus apavas. Be to, lakuotą odą nesunku prižiūrėti. Masyvios grandinės irgi išskirtinai šio rudens vizitinė kortelė. Ji derinama ir prie aulinių batų ir prie ilgaaulių.

Tiesa, nepaminėjome šviesios ir tamsios spalvos kontrastų. Modeliai įvairinami būtent tamsiu kulnu ir šviesiu viršumi, arba atvirkštiniais variantais.

Prailginti aulinukai irgi ant bangos, kartais jie papildomi storos kojinės imitacija.

Stilingo ir kūrybingo rudens!

Įrašyta 2021-09-27 Pagrindinis, Pakalbam apie batus 0 5884

KomentuotiAtsakyti

Turite būti prisijungęs kad galėtumėte komentuoti.

BLOGO ARCHYVAS

BLOGO KATEGORIJOS

ĮRAŠŲ ETIKETĖS

Komentarai

Komentarų nėra

Blogo paieška

Related articles

Ankstesnis
Sekantis