NAUJAUSIOS 2022 PAVSARIO BATŲ TENDENCIJOS

NAUJAUSIOS 2022 PAVSARIO BATŲ TENDENCIJOS

Pagaliau aulinukus padėsime į viršutines spintos lentynas. Orai lėtai, bet gražėja, gerėja ir pavasaris jau beveik čia. Todėl laikas apžvelgti, kokius naujus vėjus atpūs mados srityje? O naujienų žada būti labai neblogai. Taigi, naująjį pavasario sezoną karaliaus:

TOP modelis: Sportiniai – laisvalaikio batai. Pasaulis renkasi patogumą, komfortą. Todėl laisvalaikio bateliai taps būtinybe. Ne tik pasivaikščiojimui. Jie bus neatskiriamas pasibuvimų, išvykų, renginių atributas. Niekas nesistebės, jei prie suknelės priderinsite stilingus laisvalaikio batelius.  Žinoma, nepamirškime, kad platformos niekur nesitraukia, jos dar padidėja ir taip prailgina kojas.

Spalvos. Šis sezonas lepina maloniomis spalvomis, kurias nesudėtinga derinti tiek tarpusavyje, ar pasirinkti kaip pagrindinį aprangos akcentą. Pirmiausia mėtinė, šilta, maloni spalva, labai artima šiltajam sezonui, levandų violetinė, taip pat šiltas atspalvis, romantiškas ir kviečiantis į draugų susibūrimus. Griežtų, klasikinių spalvų mėgėjai neliks abejingi grafito juodai, kuri akiai malonesnė nei klasikinė juoda spalva. Tiems, kurie nevaržo savęs ir ieško išskirtinumo reikės įsigyti aukso ar sidabro atspalvių batelius (ar bet kurią blizgios spalvos variaciją). O minimalizmo mėgėjams patiks ir toliau populiari smėlinė bei stipriai prigesinta rožinė.

Papildomos detalės: grandinės grandinėlės, jos niekur nesitraukia, o šalia jų atsiranda sagių formos detalės, kurios galima pamatyti ir gyvūnų kailio raštų imitacijų, kaip savotiškos duoklės, tikriausiai, „Tigro“ metams.

Toks tas pavasaris, ilgai lauktas, lėtai ateinantis ir daug visko smagaus žadantis. Gražių dienų, patogų batų!

Įrašyta 2022-02-22 Pagrindinis, Pakalbam apie batus 0 2502

KomentuotiAtsakyti

Turite būti prisijungęs kad galėtumėte komentuoti.

BLOGO ARCHYVAS

BLOGO KATEGORIJOS

Komentarai

Komentarų nėra

Blogo paieška

Related articles

Ankstesnis
Sekantis