KAIP IŠSIRINKTI BATUS PLAČIAI PĖDAI?

KAIP IŠSIRINKTI BATUS PLAČIAI PĖDAI?

Labai dažnai sulaukiame klausimo – kaip nesimatavus išsirinkti batus plačiai pėdai? Siūlome atkreipti dėmesį į kelias detales, kurios jums padės tai padaryti.

Pirmiausia, atmeskite visus ilgėjančio tipo modelius. Tokius, kurie bato priekyje susiaurėja. Jie jums netiks, vadinasi, pats batas pakankamai siauras, todėl pėdą spaus ir bus nepatogu.

Aukštakulnių batelių modelis turėtų būtų be išlinkimo, tai yra, be susiaurėjimo per vidurį. O taip pat rekomenduojame nesirinkti itin aukštu kulnu, būtent tokie modeliai dažniausiai ir yra siaurai pėdai.

Basutės – rinkitės su platesniais dirželiais, venkite daug plonų dirželių, jie ne taip paslankiai prasitampo.

Medžiagos: eko (dirbtinė) oda, dirbtinis zomšas, bei natūrali oda ir natūralus zomšas.  Medvilnė blogiau bus linkusi tempimui nei minėtieji pluoštai.

Dydis: dydžiu didesni bateliai, ypač jei nešiojate dažnai tarpinius variantus, pavyzdžiui, vienų modelių labiau tinka 39 dydis, o kitų 40 dydis.

Sportiniai bateliai, kedai beveik visada linkę šiek tiek temptis, todėl nusipirkus ir jaučiant diskomfortą, išbandykite liaudišką metodą, įdėkite šlapio popieriaus į batą ir į šaldymo kamerą. J Juokas juokais, veikia.

Patogių batų!

Įrašyta 2022-03-21 Pagrindinis, Pakalbam apie batus 0 3630

KomentuotiAtsakyti

Turite būti prisijungęs kad galėtumėte komentuoti.

BLOGO ARCHYVAS

BLOGO KATEGORIJOS

Komentarai

Komentarų nėra

Blogo paieška

Related articles

Ankstesnis
Sekantis