AR BATAI BUS PATOGŪS?

AR BATAI BUS PATOGŪS?

Šiandiena batų pasirinkimas labai didelis, tačiau kaip išsirinkti tikrai patogius batus? Pirmiausia, įvertinkite savo poreikius, kokiai veiklai batų ieškote. Gal jums reikia kedų, sportinių batų, laisvalaikio batų, su kuriais planuojate daug ir ilgai vaikščioti. O gal norisi puošnių batų, kurie bus skirti tik šventėms. Universalūs batai, tokie kaip laisvalaikio, dažniausias ir www.dubatai.lt pirkėjų pasirinkimas, nes juos galima nešioti labai įvairiomis progomis. Todėl jei planuojate pirkti būtent laisvalaikio batelius, atkreipkite dėmesį į:

  • Batų formą – jei jūsų koja plati, nepirkite ilgėjančio tipo batų. Jeigu siaura, būtent ilgėjantis modelis bus patogus, o taip pat rinkitės medžiaginio tipo batus.
  •  Platformą – ji suteikia pėdai stabilumo bei optiškai prailgina pėdą.
  •  Dirbtinė medžiaga (vadinamoji eko oda), šiandiena ji tikrai kokybiška, koja batuose neprakaituoja.
  •   Detalės – jei bateliai bus nešiojami prie įvairios aprangos, geriau, kad jų būtų mažiau, tiks beveik prie visko. Batai su daug aksesuarų bus išskirtinis akcentas, tačiau gali ir užgožti aprangą.

Ir, žinoma, svarbi batų priežiūra. Tinkamas impregnavimas medžiagos, išdžiovinimas, valymas. Tai darant bateliais džiaugsitės ilgai.

Jei svarstote, kad norite lengvų batelių, nesirinkite tų, kurie turi aukštą, storą guminio pado platformą. Atkreipkite dėmesį į plonesnio pado batelius. Ieškančioms patogių aukštakulnių rekomenduojame rinktis būtent su platforminiu padu. Jis suteiks daugiau stabilumo einant.

Gero nešiojimo ir smagaus pirkimo pas mus – dubatai.lt

Įrašyta 2022-03-28 Pagrindinis, Pakalbam apie batus 0 1592

KomentuotiAtsakyti

Turite būti prisijungęs kad galėtumėte komentuoti.

BLOGO ARCHYVAS

BLOGO KATEGORIJOS

ĮRAŠŲ ETIKETĖS

Komentarai

Komentarų nėra

Blogo paieška

Related articles

Ankstesnis
Sekantis