MADINGOS PEDIKIŪRO SPALVOS ŠIĄ VASARĄ

MADINGOS PEDIKIŪRO SPALVOS ŠIĄ VASARĄ

Vasarą ypač mėgstame dėvėti atvirus batelius, kurie atidengia ir kojų pirštus. Todėl turime pasirūpinti nepriekaištingu pedikiūru. Tvarkingas pedikiūras leidžia labiau savimi pasitikėti ir jaustis komfortiškai. O be to, po pedikiūro pėdos yra lengvesnės, mažėja tikimybė, kad batai trins, ar bus kitų nemalonių pojūčių. Ypač rekomenduojame atlikti pedikiūrą toms, kurios dievina basutes ir šlepetes. Nešiojant šiuos batus didžioji pėdų dalis yra atvira, kas leidžia ir aplinkiniams pamatyti kulnus bei pirštus.

Aptarkime, kokios pedikiūro spalvos yra madingos šį sezoną ir ar verta kojų nagų laką derinti prie rankų.

Jei 2023 metų šiltąjį sezoną Tavo tikslas būti madinga, privalai išbandyti šias spalvas: kobalto mėlyna, ji tinka ne tik šaltuoju metu, bet puikiai atspindi mėlyną dangų, jūros gaivą, rugiagėlių grožį. Balta spalva visada buvo pedikiūro topuose vasaros metu, niekas nesikeičia ir šią vasarą. Balta idealiai atrodo įdegus kūnui. Tačiau jeigu renkatės baltą kojų nagų spalvą, pedikiūras turi būti atliktas nepriekaištingai. Ledinė žydra (melsva), tobula spalva vasarai. Ji tarsi atgaiva akims, be to, tai pastelinė spalva, kuri yra švelni, padedanti sukurti romantišką įvaizdį. Citrusinės spalvos – apelsinų oranžinė, citrinų geltona, jos šildo ir kviečia į audringus vasaros vakarėlius, kuriose geriami skaniausi kokteiliai. Elektrinė žalia, kuri bus viena mėgstamiausių drąsių, kurios mėgsta vibruojančias spalvas. Koralinė raudona, nors ji tarsi klasikų klasika, bet atrodo nepriekaištingai vasaros metu. Nude spalva irgi negali būti išbraukiama iš vasaros Top pedikiūro spalvų. Ji kaip ir balta išryškina įdegį, tinka prie įvairios avalynės ir aprangos.

Diskusijos, ar reikia derinti pedikiūro ir manikiūro spalvas kyla kiekvieną sezoną. Šį sakoma, kad tikrai nebūtina. Vasara yra tas laikas, kada galime būti ryškios, spalvingos, mažiau save ribojančios. Todėl pasirinktos spalvos gali būti visiškai priešingos.

Kokie bateliai tinka norint išryškinti tobulą pedikiūrą ir gražiausias vasaros spalvas? Žinoma, pirmiausia, basutės. Ypač su platforma, nes būtent platforma suteikia ūgio, o tai prailgina kojas. Rinkitės tokias basutes, kurios būtų smulkių dirželių, tai ypač madinga šį sezoną. Šlepetės niekuo nenusileidžia basutėms. Šį sezoną ypač populiarios masyvios guminės šlepetės. Tiek juodos, nude spalvos, tiek ypač ryškios. Jos labai patogios ir leidžia patogiai judėti.

Norite pedikiūrą atlikti namuose? Rekomenduojame apsilankyti www.nagudraugas.lt puslapyje ir išsirinkti visko, ko reikia profesionaliam pedikiūrui ar manikiūrui.

O gražiausi vasaros batai gyvena www.dubatai.lt puslapyje. Mėgaukimės vasara!

Įrašyta 2023-07-24 Pagrindinis, Pakalbam apie batus 0 1001

KomentuotiAtsakyti

Turite būti prisijungęs kad galėtumėte komentuoti.

BLOGO ARCHYVAS

BLOGO KATEGORIJOS

ĮRAŠŲ ETIKETĖS

Komentarai

Komentarų nėra

Blogo paieška

Related articles

Ankstesnis