ŠLEPEČIŲ TOP 2020

ŠLEPEČIŲ TOP 2020

Pagaliau atsisveikiname su  kailiukais puoštomis šlepetėmis. Jau nebebūsite diva, jei nešiosite būtent jas. Bet gerų naujienų šlepečių madose – pilna. Sezono topas – šlepetės su kaspinu. Kuo kaspinas masyvesnis, ilgesnis, tuo šlepetės stilingesnės. Puikus pasirinkimas ne tik klasikinės juodos spalvos šlepetės, bet raudonos (sodrios raudonos), garstyčių spalvos (vasaros wow) ar vaiskios mėlynos. Aišku, nude spalva niekur nepasitraukė, kaip ir dūminės rožės rožinė, kuri jau derinama lygiai taip pat, kaip ir juoda.

Be šlepečių su kaspinais, vertėtų atkreipti dėmesį į mazgus. Taip, rimtas mazgas ant šio apavo tikro stiliaus ženklas. Mazgas, kaip ir kaspinas turėtų būti masyvus ir užimantis visą šlepečių priekį.

Trečiasis pasirinkimas – virvelėmis puoštos šlepetės, kažkuo besisiejančios su jūriniu stiliumi. Tokias šlepetes geriausia rinktis su platforma, derinti prie romantiškos suknelės ar plėšytų džinsų.

Gražiai prie įdegusių kojų atrodys neįkyrių spalvų perliukais, smulkiais blizgučiais ar kitomis dekoro detalėmis puoštos šlepetės.

Šlepetės per pirštą? Nelabai... geriau plonapadės – lygiapadės, ar su vos vos pakilusiu kulniuku.

Tobulos vasaros ir įspūdingų stiliaus derinių.

Dubatai spinta.

Įrašyta 2020-06-02 Pagrindinis, Pakalbam apie batus 0 2202
Įrašų etiketė: Batai, šlepetės, vasara, moterys

KomentuotiAtsakyti

Turite būti prisijungęs kad galėtumėte komentuoti.

BLOGO ARCHYVAS

BLOGO KATEGORIJOS

Komentarai

Komentarų nėra

Blogo paieška

Related articles

Ankstesnis
Sekantis