NAUJI METAI NAUJI BATAI, KAS STILINGA 2021-ŲJŲ ŽIEMĄ?

NAUJI METAI NAUJI BATAI, KAS STILINGA 2021-ŲJŲ ŽIEMĄ?

Kiekvieni metai šiek tiek pakoreguoja mados liniją. Ne, nėra taip, kad sausį reikia išmesti visus senuosius batus, nes viskas, jie nebe madingi. Jokiais būdais. Sausį reikia sekti nuolaidas, jos dažnai būna ir naujausiems, TRENDiniams modeliams.

Tai kas gi naujo batų spintoje? Auliniai batai susiskirstė į dvi stovyklas: vienoje buriasi sunkaus „traktorinio“ pado batai, kurie ir grubūs ir itin šiuolaikiški. Jie puošti metalo detalėmis, papildomomis odos (ar eko odos) aplikacijomis, į juos dažnai integruota ir medžiaga (kojinės motyvas). Platforma masyvi, sunki, tvirta. Taip, ši stovykla skirta stileivoms, kurios aulinius derina prie trumpo/ilgo sijono, tinklinių kojinių, griežto kirpimo švarko bei kitų stilingų aprangos elementų. Antrojoje stovykloje buriasi nuosaikieji, kaubojiško tipo aulinukai, klasikiniai, - aukštu kulnu, lygiapadžiai batai. Jie – amžinoji klasika, tinkanti prie visko. Būtina išskirti ir trečiąją stovyklą, kurią užima sportinio tipo auliniai, kurie dažnai primena kedus, tik viduje yra su pašiltinimu. Jie mėgstami sportinio stiliaus gerbėjų, nes pasižymi elastingu lengvu padu, kuris prisitaiko prie paviršiaus.

Svarbu kalbant apie naujausias tendencijas paliesti namų zoną. Taip, kambarinės šlepetės. Jos šiais metais itin populiarios. Laikas, kurį praleidžiame namuose turi būti kokybiškas, o kaip be šio apavo. Šlepetės dominuoja minkštos, šiltos, su kailiuku, ryškios, spalvotos. Kad nuotaika būtų kuo geresnė ir kojos visada liktų šiltos.

Apie pavasario sezoną dar nekalbame, jis atneš 

Įrašyta 2021-01-20 Pagrindinis, Pakalbam apie batus 0 6832
Įrašų etiketė: Batai, šlepetės, auliniai, sezonas, mados, stilius,

KomentuotiAtsakyti

Turite būti prisijungęs kad galėtumėte komentuoti.

BLOGO ARCHYVAS

BLOGO KATEGORIJOS

ĮRAŠŲ ETIKETĖS

Komentarai

Komentarų nėra

Blogo paieška

Related articles

Ankstesnis
Sekantis