RYT - MANO VESTUVĖS!

RYT - MANO VESTUVĖS!

Tavęs laukia Ta svarbiausia diena – vestuvės? Sveikiname iš anksto! Ir, tikriausiai, sunkiausia dilema, bateliai. Taip, aukštakulniai bateliai jau nebėra ta avalynė, kurią mėgtų kiekviena moteris. Todėl nemažai nuotakų jaudinasi, kaip joms teks vestuvių dieną išbūti su aukštakulniais.

Mes norime pasiūlyti keletą išeičių. Pirmiausia, rinkitės aukštakulnius storesniu kulnu ir kuo mažiau išlenkta keltimi. Avint tokius aukštakulnius koja mažiau jaus nuovargį.

Antra, laisvai galima sekti garsiosios aktorės Kate Middleton pavyzdžiu ir pasirinkti vienu dydžiu didesnius batelius. Į juos bus galima įsidėti gelinius padukus, kurie padės kojai jaustis stabiliau, be to, patinus pėdai, bateliai neverš.

Būtinai pasiimkite ir žemakulnius batelius – laivelius, balerinas, batelius lygiu padu. Esant galimybei galėsite jais pakeisti aukštakulnius.

Trečia – aukštakulnius pirkite bent dviem savaitėms anksčiau nei vestuvės. Ir namuose kiekvieną vakarą juo avėkite. Greičiau koja pripras prie kulno aukščio, o jūs suprasite, ar batai yra patogūs.

Linkime nuostabios vestuvių dienos ir tobulo jaunavedžių šokio!

Įrašyta 2020-08-17 Pagrindinis, Pakalbam apie batus 0 4063

KomentuotiAtsakyti

Turite būti prisijungęs kad galėtumėte komentuoti.

BLOGO ARCHYVAS

BLOGO KATEGORIJOS

ĮRAŠŲ ETIKETĖS

Komentarai

Komentarų nėra

Blogo paieška

Related articles

Ankstesnis
Sekantis