TAI KUR MANO BATAI???

TAI KUR MANO BATAI???

Niekada nesinori bartis. J Bet kartais visai ne pro šalį šiek tiek pakalbėti apie bendravimo kultūrą. Interneto platybėse tenka kartas nuo karto skaityti apie pirkėjų ir pardavėjų konfliktus. Teisių ir kaltų būna tiek tų, tiek tų. Bet šį kartą norisi papasakoti apie mus pačius – dubatai.lt Ir šiek tiek apie tai, kaip mes dirbame, bei su kuo susiduriame beveik kiekvieną dieną. Todėl labiau kalbėsime iš pardavėjo pozicijos, bet gal būtent tai leis geriau suprasti, kodėl kyla tam tikros situacijos.

Taip, internetinėje svetainėje matote didžiulį skirtingų batelių modelių skaičių. Beveik kiekvieną iš jų padauginkite iš bent jau 4, t.y – dydžių skaičiaus. Taip, visai paprastai suskaičiuojame apie 3000 (minimaliai) batų. Ar juos visus turime „vietoje“ – neeee. J Kaip ir beveik 99% tokių pat el. parduotuvių, prekiaujančių avalyne. Todėl prie kiekvieno modelio nurodytas tas nemalonus dienų skaičius, kurį teks laukti klientui. Bet jis realus, bei visiškai suprantamas. Ir tikrai nėra ko piktintis. Lietuva nėra JAV, neturime didžiulės prekybos, kuri leistų parduoti prekę tokia kaina, kurią matote svetainėje prieš tai susipirkus visą asortimentą.

Iš kur tie batai? Tai kiniški, lenkiški... et al. Vėl grįžkime prie tų pačių procentų. Labai paprastai atversime pusę kortos – gauname prekes iš ten pat, iš kur gauna ir didieji pardavėjai, tačiau mūsų uždirbamas procentas nėra tokio dydžio kaip jų (kaip ir gabaritai J ) todėl verta tų batų palaukti ir sutaupyti kad ir kelis eurus, nes jie, tikriausiai, visiems nėra lengvai uždirbami.

Praėjo nnnn dienų, kur mano batai? Tikrai bus. Bet būna visko. Mes dirbame lygiai taip pat kaip ir Jūs – klysdami, o būna, kad klysta ir mūsų partneriai, - kurjeriai, tiekėjai ir pan. tik jų klaidas laikome savomis ir stengiamės atsiprašyti ir nedetalizuoti, kas ir dėl ko nutiko.

Negavau pranešimo. Jei netikslus el. pašto adresas, kurį nurodėte pirkdami, taip, gali būti. Jei viskas ok, - siunčiame kelis pranešimus. Bet nevarginame n-tuoju laišku, kas dabar su tais batais vyksta. Ps. Savaitgaliais, kaip ir Jūs – ilsimės tiek mes, tiek ir minėtieji mūsų partneriai. Normalu, tiesa? J

Nusipirkau, praėjo kelios dienos, bet nebenoriu. Grąžinkite pinigus. Blogai. Visi planuojame, mes perkame iš tiekėjų, kuriems grąžinti tai ką pirkome... tai ne mums, jie dideli... žinote, kaip su tokiais būna, reikia taikytis prie jų taisyklių. Todėl nuoširdžiai prašome, pirkite tuomet, kada jau susipažinote su pirkimo – pardavimo taisyklėmis ir viskas ok bei aišku iki galo. Gerbkime vieni kitus.

Ir dar... pilnatis. Nejuokaujame, tikrai! Uh ko tik neišgirstame šiuo laikotarpiu J Kaip ligoninės priimamajame.

Skundžiamės? Jokiais būdais! Bet, tikriausiai, kartais smagu susipažinti ir su kitų darbo specifika, kad ir nebūtinai iš pozityviosios pusės.

Su meile batams – dubatai.lt komanda.

 

Įrašyta 2019-07-24 Pagrindinis, Pakalbam apie batus 0 1333
Įrašų etiketė: Batai, shop, dubatai, klientai

KomentuotiAtsakyti

Turite būti prisijungęs kad galėtumėte komentuoti.

BLOGO ARCHYVAS

BLOGO KATEGORIJOS

ĮRAŠŲ ETIKETĖS

Komentarai

Komentarų nėra

Blogo paieška

Related articles

Ankstesnis
Sekantis